Kontakt

Kurser,rådgivning,kommentarer mm. skriv til ait-info@ruc.dk

Kollaboratoriet færdigindrettet

Kollaboratoriet på PAES er nu færdigundrettet,og i de kommende måneder vil vi følge,hvordan undervisere og studerende anvender de nye faciliteter.  Kollaboratoriet skal bl.a. levere inspiration til indretningen af PAES’nye lokaler i den tidligere PFA-bygning. På billedet ses de nye møbler:  Trapez-formede borde (med hjul),  der kan sættes sammen i små og store  sekskanter,bølgende rækker og buer.  Alle stole er på hjul. I forsøgsopstillingen er der dels sorte kontorstole og dels Steelcase Node stole med indbygget arbejdsplade og hylde til overtøj og rygsæk (de grå,orange og grønne stole på billedet). Også lærerpulten er på hjul. På væggene er monteret 12 meter whiteboards. Desuden er der fire whiteboard-skærme på hjul,der kan bruges til ruminddeling og som tavle ude ved gruppebordene.  Det tekniske udstyr,to sammenkoblede,  fjernbetjente interaktive projektorer er vist på et tidligere indlæg på bloggen.

 

 

Comments are closed.