Kontakt

Kurser,rådgivning,kommentarer mm. skriv til ait-info@ruc.dk

Apps til læsning af studerendes digitale afleveringer

Hvis du ønsker at læse digitale afleveringer på PC eller tablet,er den simpleste og gratis mulighed at bruge Adobes PDF-reader,som fungerer både på pc og tablet og under flere forskellige styresystemer. Det er et enkelt program,hvor du kan skrive kommentarer,søge tekst og ombryde teksten.

Hvis du vil arbejde med skriftlige opgaver på en Apple tablet eller telefon,anbefaler AIT App’en Goodreader,og hvis du arbejder på en Android tablet eller telefon,anbefales RepliGo pdf reader App’en. Begge apps gør det muligt at skrive noter og kommentarer i filen og at få vist noter og komentarer i en liste,så du nemt kan overskue,hvad du har skrevet. Begge Apps har også forskellige markerings- og søgefunktioner,og de har gode funktioner til at importere og håndtere filer. Goodreader og RepliGo er betalingsprogrammer,men prismæssigt hører de til i den lavere ende.

AIT tilbyder vejledning i brugen af disse apps,og vi holder også gerne korte kurser om dem for fag,studienævn og institutter.

Comments are closed.