Kontakt

Kurser,rådgivning,kommentarer mm. skriv til ait-info@ruc.dk

Online-kursus i didaktisk design

Det 3. internationale “Learning Design Challenge:Move-It-Online”afholdes i tidsrummet 30.10 til 1.12 som online-seminarer kombineret med hjemmeopgaver. Du kan tilmelde dig på:http://www.coursesites.com/s/_LDC .

Kurset ledes af  Diana Laurillard fra The London Knowledge Lab,Institute of Education,og har til formål:”understanding the impact of taking teaching and learning activities online. We will provide ways of describing and planning effective teaching ideas,especially those that illustrate ‘pedagogically purposeful uses of technology for for learning’. The Challenge is to transfer this to your own optimal way to move it online. Our Move-it Online challenge is to invite you to design and plan for the optimal use of learning technology in your own context,with the help of two new tools for teachers:  the Learning Designer,for designing,sharing and reviewing learning experiences that may be conventional,blended,or wholly online;    the Course Resource Appraisal Model (CRAM),for planning and estimating the learning benefits and teaching costs for a session or module,that may be conventional,blended,or wholly online.”

Kursusplan:45 min. online-seminarer 30.10,3.11,10.11,17.11 24.11,1.12. 13.11 afholdes en diskussion (åben tidramme),og 21.11 er der et seminar på 1.5 time. Alle dage begynder seminaret kl 13 gmt . altså kl 14 dansk tid.

Comments are closed.